Pretraživanje

Digitalni tlakomjer za zapešće BC 40

Tlakomjer za zapešće Beurer BC 40 – Izmjerite krvni tlak u trenu. Jednostavno i potpuno automatizirano mjerenje krvnog tlaka i pulsa na zapešću. Mali uređaj, puno funkcija! Klinički ispitan. Prosjek svih mjerenja, memorija za jutarnja i večernja mjerenja u 7 dana, WHO klasifikacija, upozorenje za aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, 12.5 do 21.5 cm.

Na skladištu

28,24  (212,77 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Tlakomjer za zapešće Beurer BC 40 – Izmjerite krvni tlak u trenu. Jednostavno i potpuno automatizirano mjerenje krvnog tlaka i pulsa na zapešću. Mali uređaj, puno funkcija! Klinički ispitan. Prosjek svih mjerenja, memorija za jutarnja i večernja mjerenja u 7 dana, WHO klasifikacija, upozorenje za aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, 12.5 do 21.5 cm. Garancija 5 god.

 

Otkrivanje aritmije

Funkcija upozorenja za moguće poremećaje u srčanom ritmu.

Pokazatelj rizika

Klasifikacija mjerenja obojenom skalom.

Težina 0,1 kg
Dimenzije 7,6 × 7 × 2,3 cm
Garancija

5 godina

Medicinski uređaj

Da

Broj memorijskih prostora

2 x 60

za-zapesca-opsega

12.5 – 21.5

otkrivanje-aritmije

Da

Automatsko isključivanje

Da

poruka-o-pogresnoj-upotrebi

Da

datum-i-vrijeme

Da

Baterije

Da

indikator-slabe-baterije

Da

torbica-za-odlaganje

Da

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart