Pretraživanje

Hemostatska gaza “CHITO SAM 100” za zaustavljanje krvarenja

CHITO SAM je gaza za zaustavljanje krvarenja, dizajnirana tako da brzo zaustavi opasna krvarenja.  Jako je jednostavna za upotrebu, vrlo učinkovita i sigurna. Proizvod je CE markiran , Klasa III medicinskog proizvoda.

NAPOMENA: Dostupno uz narudžbu većih količina

Nema na zalihi

10,62  (80,02 kn) 42,47  (319,99 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A

KAKO DJELUJE?

Chito- SAM je gaza za zaustavljanje krvarenja, dizajnirana tako da brzo zaustavi opasna krvarenja.  Jednostavna za upotrebu, vrlo učinkovita i sigurana. Proizvod je CE markiran , Klasa III medicinskog proizvoda.

Chito SAM 100 djeluje bez obzira na uobičajene procese zgrušavanja.

Za razliku od uobičajenih zavoja za zaustavljanje krvarenja Chito SAM 100 je načinjen od 100 % netkanog chitosana. U usporedbi s proizvodima koji su samo  impregnirani ili premazani s chitostanim agensima, ima puno jaču učinkovitost.

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE:

  • Medicinska građa, 100% chitostan
  • Lako se uklanja pomoću vode ili solne otopine
  • Sterilno, vodootporno pakiranje

KORISTI:

  • Kontrola krvarenja u vrlo kratkom vremenu
  • Pakiranje koje omogućava lako otvaranje na bilo kojem dijelu i omogućava brzi pristup
  • Jednostavno za upotrebu

O CHITOSTANU:

Chitostan je jedinstven hemostatički materijal koji uzrokuje lokalizirano zgrušavanje . To nije prokoagulant koji potiče ili stimulira normalne procese zgrušavanja. To umanjuje rizik od embolije.

Dokazano je kako chitostan ima i antimikrobijsko djelovanje. Razgrađuje se i apsorbira kroz uobičajene metaboličke procese. Chitosan se kroz povijest koristio kod vaskularnih postupaka i u kardiokirurgiji.

Veličina

10.2 x 10.2 cm, 7.6 x 122 cm, 7.6 x 183 cm

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart