Pretraživanje

Poveska za zaustavljanje krvarenja “SAM XT”

Poveska za zaustavljanje krvarenja “SAM XT” izrađena je za brzu primjenu. Inovativni dizajn normalizira/umanjuje broj potrebnih okretaja u usporedbi s tradicionalnim poveskama, omogućavajući lakšu i bržu obuku te intuitivnu upotrebu. Odgovara MIL-STD 810G standardu za trajnost. SAM XT poveska dostupna je u tri različite boje.

 

NAPOMENA: Dostupno uz narudžbu većih količina

Nema na zalihi

35,30  (265,97 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A

BRZA PRIMJENA
U SAMO TRI KORAKA

Izrađen za brzu primjenu, SAM XT-ov inovativni dizajn normalizira/umanjuje broj potrebnih okretaja u usporedbi s tradicionalnim poveskama, omogućavajući lakšu i bržu obuku te intuitivnu upotrebu. Odgovara MIL-STD 810G standardu za trajnost.

Inovativni dizajn SAM XT poveske zahtijeva manje prilagodbi i smanjuje varijaciju primjene kroz dosljedno predviđanje navijanja metalnog vitla. U nastavku možete saznati više o TRUFLEX ploči, metalnoj vitli, vrpcu i povesci te kako dizajn podržava intuitivnu uporabu. SAM XT poveska dostupna je u tri različite boje.

icon_all_env_proven-1
icon_made_in_usa-1
icon_samxt
icon_quick_app-1
icon_nightvision-1

KARAKTERISTIKE I POGODNOSTI
BRTVILA ZA PRSNI KOŠ

  • Napravljen od 100% poliamida, SAM XT TRUFLEX™ distribuira silu kao ciljani obodni pritisak istovremeno pružajući dodatnu potporu metalnoj palici.
  • Metalno vitlo izrađeno je od lakog aluminija 6061-T6, što joj daje pouzdanu čvrstoću i stabilnost.
  • Vrpca je optimiziran za vremenske prilike i noćni vid te omogućuje pouzdanu i sigurnu upotrebu u svim sredinama.
  • Poveska koja je također optimiziran za vremenske prilike je izrađena od jednoslojnog poliamida i ima rupice za umetanje koje omogućuju da se TRUFORCE™ kopča sigurno učvrsti na svom mjestu pod odgovarajućom količinom pritiska.
Boja

Narančasta, Crna, Plava

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart