Pretraživanje

Prašak za upijanje “HypaClean”

Prašak za upijanje “HypaClean” neophodni su za učinkovito čišćenje izlivene tjelesne tekućine. Visoko upijajući; 10g praha upija 1 litru tekućine, što ga čini idealnim za brzo čišćenje. Lako se nanosi, ne zahtjeva prethodnu pripremu i odmah se oblikuje u gel kada dođe u kontakt s tekućinom. Prašak sadrži dezinfekcijsko sredstvo koje sprječava bilo kakvu kontaminaciju te dezinficira. Dostupan u različitim veličinama, ovisno o vašim potrebama.

Nema na zalihi

6,37  (47,99 kn) 20,44  (154,01 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A

Prašak za upijanje “HypaClean” neophodni su za učinkovito čišćenje izlivene tjelesne tekućine. Visoko upijajući; 10g praha upija 1 litru tekućine, što ga čini idealnim za brzo čišćenje. Lako se nanosi, ne zahtjeva prethodnu pripremu i odmah se oblikuje u gel kada dođe u kontakt s tekućinom. Prašak sadrži dezinfekcijsko sredstvo koje sprječava bilo kakvu kontaminaciju te dezinficira. Prašak je dostupan u različitim veličinama, ovisno o vašim potrebama.

Pakiranje

1.5kg, 100g, 10g, 500g

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart