Pretraživanje

Set od 4 odjeljka u boji

Ove četiri torbice za opremu u boji dizajnirane su imajući na umu potrebe medicinskog osoblja i hitnih službi. S jednom od svake, crvenom koja označava krvožilni sustav, plavom za dišni sustav, zelenom za kirurški materijal i žutom za pedijatriju, ove vrećice pružaju izvrsno sredstvo za organiziranje i transport kliničkih materijala i instrumenata.

Dostupno uz narudžbu

29,46  (221,97 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:EB09.017

Čvrsti, prozirni poklopci čine prepoznavanje sadržaja brzim i lakim, čak i prije nego što se vrećice otvore. Dugi, reflektirajući jezičci za povlačenje zatvarača osiguravaju lako uočavanje i otvaranje patentnih zatvarača, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja.

Idealno za slaganje kritičnih stavki potrebnih za situacije odgovora na logičan način. Lako se sprema u Elite torbe za prvu pomoć i hitne slučajeve.

  • plavi, zeleni, crveni, žuti
  • 28 x 9 x 10 cm
  • 2.60 l
materijal

420D Poliester

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart