Pretraživanje

DEFISIGN školski AVD trener defibrilator – hrvatske glasovne upute

Na skladištu

560,00  (4.219,32 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:2.230380

Defisign AVD Trener
Hitne situacije u stvarnom životu mogu se simulirati s DefiSign AVD Trenerom. Trener DefiSign vrlo je jednostavan za korištenje i njime se upravlja putem praktične aplikacije.

Preuzmite besplatnu aplikaciju “Defi trening by Schiller” u Apple App Store ili Google Play Store. Povežite svoj telefon s AVD trenerom putem Bluetooth-a i pružite realističnu KPR vježbu s DefiSign AVD trenerom!

S DefiSign trenerom možete pripremiti učenike za hitne situacije u stvarnom životu u kojima se koristi DefiSign AVD. Mogućnosti vježbanja su vrlo opsežne i mogu se potpuno prilagoditi u aplikaciji. Scenariji se mogu sastaviti u trenu!

Tijekom vježbanja možete prilagoditi trener tempu učenika. Radnje se mogu ponavljati ili pauzirati. Također možete upravljati s nekoliko uređaja u isto vrijeme iz iste aplikacije! S DefiSign AVD trenerom možete jednostavno sastaviti potpuno personalizirani tečaj.

Opremljen je s 25 različitih jezičnih opcija. Održavanje obuke za međunarodnu grupu nikada nije bilo tako jednostavno.

Uređaj koristi 4x AA baterije i težak je samo 1kg. Trener aktivirate klizanjem gumba za uključivanje/isključivanje koji se nalazi u pretincu za baterije.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart