Pretraživanje

godina s
vama

Dugogodišnje iskustvo i visoka
razina povjerenja potrošača

Renomirani svjetski
proizvođači

Ekskluzivni smo zastupnici renomiranih svjetskih proizvođača medicinske opreme

Kvalitetni i pouzdani
proizvodi

Ciljano odabiremo proizvode koji svojom kvalitetom i inovativnošću olakšavaju i pospješuju medicinske postupke

Osnovna djelatnost
tvrtke

Specijalizirali smo se za prodaju medicinske opreme za operacijske dvorane (op.stolovi, autoklavi, elektrokirurški noževi, aspiratori) i opreme za hitnu medicinsku pomoć (lutke, simulatori, oprema za imobilizaciju, ventilaciju i održavanje dišnog puta, vakuum udlage i madraci, oprema za transport te razne vrste torba i ruksaka za širu primjenu.

Naša ponuda

Naša misija

Vrhunski i dokazani proizvodi!

Misija naše tvrtke je opremanje zdrastvenih djelatnika vrhunskim i dokazanim proizvodima čija primjena pomaže u spašavanju života i unaprijeđenju zdravlja!

Ciljano odabiremo proizvode koji svojom kvalitetom i inovativnošću olakšavaju i pospješuju medicinske postupke te izgrađuju povjerenje u vlastita znanja i vještine.

Uža specijalnost

Područje rada obuhvaća medicinske ustanove – bolnice, hitne pomoći, obiteljsku medicinu, edukacijske centre, Ministarstvo obrane, Ministarstvo zdravstva, Medicinski fakulteti, Medicinske škole, zračne luke, Crvene križeve, rekreacijske centre, spasilačke službe spašavanje na vodi itd…

Redovito sudjelujemo na kongresima, simpozijima, sajmovima i susretima koje organiziraju razne medicinske ustanove i udruge.

Opremanje Medicinskih fakulteta, Medicinskih škola, kabineta vještina, edukacijskih centara i zdrastvenih ustanova lutkama, simulatorima i modelima za edukaciju radi trajnog usavršavanja i treninga medicinskih postupaka i vještina je naša uža specijalnost.

Pridružite se našem newsletter

Iskoristite ekskluzivne popuste, saznajte prvi o novim proizvodima i
učite uz naše besplatne edukacijske materijale.

Back to Top
Product has been added to your cart