Pretraživanje

Fleksibilne udlage “SAM SOFT” s mekim pokrovom

Fleksibilna udlaga SAM® Soft Shell s mekim pokrovom savršene su za prije i nakon operativnog zahvata ili nakon uklanjanja kirurškog lijeva, što ih čini idealnim za hitne slučajeve, kućnu njegu i još mnogo toga. Dovoljno su jake za njegu prije ili poslije gipsa, a istovremeno su lakše od tradicionalnih udlaga koji se oslanjaju na teške i krute materijali.

Dostupno uz narudžbu

Ako ste zainteresirani za ovaj proizvod, molim Vas da nam pošaljete e-mail na info@stivmed.hr

NAJUNIVERZALNIJE UDLAGE
NA TRŽIŠTU

SAM® Soft Shell dizajniran je istim revolucionarnim C-Curve™ principom kao i originalne SAM® Splint udlage. Ističući nenadmašnu fleksibilnost, savijaju se u bilo kojoj jednostavnoj krivulji, postajući eksponencijalno jače. Pružaju podršku za bilo koji slomljen ili povrijeđen ekstremitet.

SAM® Soft Shell udlage s mekim pokrovom savršene su za prije i nakon operativnog zahvata ili nakon uklanjanja kirurškog lijeva, što ih čini idealnim za hitne slučajeve, kućnu njegu i još mnogo toga.

Zahvaljujući revolucionarnom C-Curve™ principu udlaga svoje slojeve pjene i aluminija lako oblikuje u strukturalne lukove, dovoljno jake za njegu prije ili poslije gipsa, a istovremeno ostaje lakši i prenosiviji od tradicionalnih udlaga koji se oslanjaju na teške i krute materijali.

KARAKTERISTIKE I POGODNOSTI
SAM® SPLINT UDLAGA

  • Maksimalna udobnost
  • Aluminij unutar mekog vanjskog sloja lako se oblikuje, omogućavajući širok spektar primjene.
  • Medicinski radnici su u mogućnosti uzeti rendgenske snimke i CT snimke bez uklanjanja udlage s prijeloma ili ozlijeđenog uda.
  • Kompletna linija proizvoda pokriva većinu potrebnih veličina, uključujući XL veličinu.
  • Čvrsti i izvanredno čvrsti krajevi omogućuju različite razine otpornosti na kretanje, prema potrebama.
Dimenzije N/A
Boja

Crna

Vrsta/Tip

Ravna, Ravna XL

Veličina

23 x 11 cm, 23 x 14 cm, 30 x 11 cm, 30 x 14 cm, 38 x 11 cm, 38 x 14 cm

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart