Pretraživanje

Jednokratni laringoskop s lopaticom

BritePro™ Solo potpuno je rješenje za laringoskop s optičkim vlaknima za jednokratnu upotrebu koji se sastoji od napredne LED ručke i metalne oštrice. Ovaj jedinstveni proizvod upravo je onakav kakav bi trebao biti: kombinira najbolje kvalitete laringoskopa za višekratnu upotrebu zajedno sa svim prednostima sustava za jednokratnu upotrebu.

NAPOMENA: Dostupan po 1 kom od svake veličine

Na skladištu

18,52  (139,54 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A
  • Nema rizika od unakrsne kontaminacije – 100% sterilan i pojedinačno pakiran s mogućnošću testiranja bez ugrožavanja sterilnosti, eliminirajući rizik od unakrsne kontaminacije.
  • Udoban i ergonomski – Preoblikovani meki rukohvat za vrhunsku kontrolu u svim kliničkim uvjetima, za razliku od velikih konvencionalnih ručki koje su napravljene za smještaj baterija.
  • Osjećaj kvalitete bez kompromisa – 100% metalne oštrice i jaka metalna veza između oštrice i drške. Ergonomske ručke s teksturiranim rukohvatom pružaju izvrsnu kontrolu i osjećaj.
  • Oštrica ultra niskog profila – Smanjenje visine ramena i bloka smanjuje rizik od traume zuba i pruža dodatni prostor za manevriranje oštrice kako bi se dobio najbolji pregled.
  • Ekonomsko poboljšanje skrbi za pacijente – BritePro™ Solo je ekonomičniji od ponovne obrade višekratnih laringoskopa i pruža bolju njegu pacijenata u usporedbi s višekratnim laringoskopima.
  • Kompletan – Sterilno pakiran s već ugrađenim baterijama i izmjenjivom oštricom, BritePro™ Solo spreman je za korištenje odmah po vađenju iz pakiranja.
  • Lagana tanka ručka – Izvanredna taktilna povratna informacija i poboljšani pristup u ograničenim područjima.
  • Potpuna kontrola – Ergonomska opcija Stubby Handle u obliku bačve s teksturiranom površinom sigurno pristaje u ruku za izvrsno držanje i kontrolu.
  • Više prostora za pristup pacijentima – Stubby ručka je 40% kraća od naših standardnih ručki za korištenje kada je prostor ograničen ili sa smanjenom savijanjem vrata.
Veličina

vel. 1 po Miller-u, vel. 4 po McIntosh-u

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart