Pretraživanje

Kompresa za opekline – 20×45

Water-Jel najveća kompresa izvrsna je za pokrivanje većih područja tijela kao što su natkoljenice, ramena ili leđa. Dovoljno je velika za omotavanje donjeg područja nogu ili grudnog koša. Kompresa je natopljena gelom, sterilna i zapakirana u foliju.

Na skladištu

23,49  (176,99 kn) + PDV

BRZA, JEDNOSTAVNA I NAJUČINKOVITIJA
PRVA POMOĆ

Water-Jel proizvodi za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju prvu pomoć kod pacijenata sa opeklinama.

Upotrebom Water-Jel proizvoda dolazi do hlađenja opeklina tako da se toplina odvodi s površine kože u gel. Temperatura opečenog dijela tijela se vrlo brzo snižava što dovodi do brzog smanjenja boli i oštećenja kože. U sloju gela dolazi do protoka topline koja se brzo širi duž cijele njegove površine. Kroz površinu gela, toplina se oslobađa u okolinu. Puferski učinak sloja gela dovodi do brze eliminacije topline iz opečenog dijela tijela bez smanjenja temperature okolnog tkiva. Iz tog razloga rizik od nastanka hipotermije je uvelike smanjen.

Water-Jel proizvodi trenutno se koriste u cijelome svijetu u više od 75 zemalja. Proizvodi se konstantno testiraju, ispituju i dosljedno premašuju očekivanja. Water-Jel stalno nastoji proširiti paletu proizvoda i usluga te osigurati da ostane i dalje prvi izbor profesionalaca.

KOMPRESE ZA OPEKLINE
WATER-JEL

Water-Jel komprese za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju hitnu medicinsku pomoć kod pacijenata sa opeklinama. Komprese zaustavljaju gorenje i hlade kožu, oslobađaju pacijenta boli i štite od kontaminacije. Napravljene su od znanstveno oblikovanog gela koji hladi i jastučića. Komprese se ne lijepe na opečenu ranu. Namočene su u gel na bazi vode koji je topljiv u vodi, bakteriostatski i biorazgradiv te sterilizirane kako bi se spriječila kontaminacija pri pružanju medicinske pomoći.

Water-Jel komprese su jednostavne za upotrebu i nije potrebna dodatna edukacija za njihovu primjenu pri pružanju medicinske pomoći na opeklinama bilo kojeg tipa.

Dimenzije 20 × 45 cm
Rok trajanja

5 godina od datuma proizvodnje

Ukupna opečena površina tijela

Odrasli 5%, Djeca 20%

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart