Pretraživanje

Lutka “Extinguisher” za vježbanje aparatom i plahtom za gašenje požara, 13.5kg

Lutka „Extinguisher“ vam omogućuje vršenje vježbi „obaranja“ (‘knock down’) korištenjem vatrogasnih plahti ili prijenosnih aparata za gašenje kada reagirate na poziv da netko gori. Ova se lutka može koristiti i za demonstriranje opasnosti koje nastaju kad nosite komotnu i upaljivu odjeću a nalazite se blizu otvorenog plamena.

Na skladištu

743,25  (5.600,02 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:FM

Lutka „Extinguisher“ vam omogućuje vršenje vježbi „obaranja“ (‘knock down’) korištenjem vatrogasnih plahti ili prijenosnih aparata za gašenje kada reagirate na poziv da netko gori. Ova se lutka može koristiti i za demonstriranje opasnosti koje nastaju kad nosite komotnu i upaljivu odjeću a nalazite se blizu otvorenog plamena. Lutke su načinjene od plavog mineralnog silika-materijala (Silica) na prednjoj strani i žutog kevlara na stražnjoj. Kevlar je otporan na habanje i deranje tijekom vježbanja, a lutke su ispunjene mineralnom vunom.

Kada se koristi s mješavinom od 50% metilnog alkohola i 50% tekućine (goriva) za upaljače, lutka „Fire“ je dovoljno robusna da izdrži preko 1.000 paljenja – tekućinu treba staviti na zaštitni prsluk koji uvelike produžuje vijek trajanja lutke. Lutka se može koristiti sa i bez stalka koji je inače drži uspravnom.

NAPOMENA: zaštitni prsluk i stalak nisu uključeni u cijenu!

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart