Pretraživanje

Mollelast® haft kohezivni fiksirajući zavoj

Ljepivi dvostruko elastičan zavoj za fiksiranje.

Na skladištu

8,57  (64,57 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:02-1177

Ljepiv, dvostruko elastični zavoj za fiksiranje sa svojstvom naročite rastezljivosti, lijepi se na samog sebe, ali ne i na kožu i kosu.

Mollelast haft je uzdužno elastičan i poprečno rastezljiv, što omogućava dobro prianjanje s malo nabora. Stoga se zavoj može savršeno postaviti i na dijelove tijela konusnog oblika, a sigurno prianja čak i na području zglobova zahvaljujući izvanrednom vezanju slojeva. Proizvod je pouzdan i pri kretanju: nema usijecanja ni klizanja.Dobra ljepiva svojstva proizlaze iz mikrosloja. Obrađeni rubovi omogućuju lako postavljanje i sprječavaju odvajanje niti. Pritom je tanko pleteni materijal vrlo prozračan i dobro podnošljiv za kožu.Zavoj služi za fiksiranje između ostalog i kompresa, kanila i udlaga od sintetskih materijala i pruža podupiranje npr. kod lakih sportskih ozljeda.

  • Dimenzije: 8cm x 20m
  • Boja: plava
  • pribl. 55% uzdužno rastezljiv / pribl. 50% poprečno rastezljiv
Boja

Plava

materijal

44% poliamid, 56% viskoza, obložen mikro sitnim ljepilom od prirodnog kaučuka (lateks)

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart