Pretraživanje

Pokrivač za opekline u ormariću

Kad nastupi nezgoda s opeklinama, imati odgovarajuću opremu i materijal može biti presudno za spašavanje života. Water Jel komplet za opekline u ormariću pruža najbržu i najučinkovitiju pomoć kod nezgoda s opeklinama na mjestima gdje je vjerojatnost da će se nesreća desiti.

Nema na zalihi

119,45  (900,00 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:BEBS-UNIT2

BRZA, JEDNOSTAVNA I NAJUČINKOVITIJA
PRVA POMOĆ

Water-Jel proizvodi za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju prvu pomoć kod pacijenata sa opeklinama.

Upotrebom Water-Jel proizvoda dolazi do hlađenja opeklina tako da se toplina odvodi s površine kože u gel. Temperatura opečenog dijela tijela se vrlo brzo snižava što dovodi do brzog smanjenja boli i oštećenja kože. U sloju gela dolazi do protoka topline koja se brzo širi duž cijele njegove površine. Kroz površinu gela, toplina se oslobađa u okolinu. Puferski učinak sloja gela dovodi do brze eliminacije topline iz opečenog dijela tijela bez smanjenja temperature okolnog tkiva. Iz tog razloga rizik od nastanka hipotermije je uvelike smanjen.

Water-Jel proizvodi trenutno se koriste u cijelome svijetu u više od 75 zemalja. Proizvodi se konstantno testiraju, ispituju i dosljedno premašuju očekivanja. Water-Jel stalno nastoji proširiti paletu proizvoda i usluga te osigurati da ostane i dalje prvi izbor profesionalaca.

Sadržaj:

G3630P x1kom

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart