Pretraživanje

Salvafix memory PRO pojasevi za torzo

Ovaj pojas sa sustavom trake za prsni koš sprječava klizanje pacijenta okomito prema gore i vrlo je fleksibilan u primjeni.

Na skladištu

146,00  (1.100,04 kn) 173,87  (1.310,02 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A

Traka oko prsa sprječava klizanje i olabavljenje pojasa. Zajedno s ovim proizvodom uključena su dva poprečna remena koja sprječavaju nasilno ili trenutno učvršćivanje tako da pacijenti ne mogu ozlijediti sebe ili druge. Za nenasilne pacijente, ovaj se pojas može koristiti bez poprečnog remena i pacijent dobiva viši stupanj pokretljivosti budući da može sjesti na krevet, ali ne i skliznuti. Pojasevi se mogu postaviti u paralelni položaj (neukriženi) kako bi se izbjeglo dodirivanje vrata kod pacijenata s velikim volumenom ili izbjegao pritisak na prsnu kost, ako je potrebno.

Veličina

M/L (75-115 cm), S (40-80 cm), XL (105-145 cm)

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart