Pretraživanje

Set za simulaciju realističnih ozljeda/rana – osnovni

Set za simulaciju ozljeda/ran omogućuje da se u nekoliko minuta izrade izrazito realistične rane za vježbanje prve pomoći, a da pritom nisu potrebne nikakve vještina šminkanja. Potrošni materijal kao što je rana, mesna tvar, prašak za fiksaciju/zgrušavanje i umjetna krv su dostupni i odvojeno.

Potrošni materijal kao što je rana, mesna tvar, prašak za fiksaciju/zgrušavanje i umjetna krv su dostupni i odvojeno.

  • delivery Besplatna dostava

Na skladištu

138,00  (1.039,76 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:WS01

Set za simulaciju ozljeda/ran omogućuje da se u nekoliko minuta izrade izrazito realistične rane za vježbanje prve pomoći, a da pritom nisu potrebne nikakve vještina šminkanja. Kalupi uključeni u ovaj set mogu se puno puta koristiti i napuniti smjesom za simulaciju rana.

Napunjeni kalupi postavljaju i pritisnu na potreban položaj rane nakon što se spoj osuši, rana se lijepi za kožu ili lutki bez potrebe za ljepilom. Uz to se doda u setu sadržana umjetna krv i rana je spremna za upotrebu.

Za one kojima je potreban ekstremni realizam, mesna tvar se može dodati u ranu kako bi bila još vjerodostojnija. Rane se mogu zamotati oblogom/tretirati nekoliko puta (potrebno je samo uklonite oblog s rane, isprati krv i ponovno nanjeti novu krv i time je spremno za još jedanu vježbu. Nakon završene vježbe, rane se lako uklanjaju. Nema potrebe za čišćenjem i održavanjem.

Savršen set za vježbanje prve pomoći i osnovne obuku pripravnika vatrogasaca ili Crvenog križa.

<blockquote>Potrošni materijal kao što je rana, mesna tvar, prašak za fiksaciju/zgrušavanje i umjetna krv su dostupni i odvojeno.</blockquote>

Težina 0,9 kg
Sadržaj

Posjekotinu, površinske i dublje rane i abrazije. Set uključuje i masu/smjesu za rane, tvar za meso, prašak za fiksaciju/zgušnjavanje, izopropanol, umjetnu krv, lopaticu za nanošenje mase i nekoliko pamučnih brisova za nanošenje krvi.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart