Pretraživanje

Aspirator “LCSU 4” prijenosni s bocom 800 ml. na baterije i struju

Laerdal aspirator “LCSU 4” je pouzdan i prijenosan kompaktni aspirator. Odličan je za hitne situacije na terenu, tijekom transporta, ali i u bolnici.

  • delivery Besplatna dostava

Na skladištu

651,93  (4.911,97 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:88 00 51

Otvaranje i osiguravanje dišnog puta jedna je od najvažnijih zadaća spasitelja. Kvalitetna aspiracija od ključne je važnosti u ovom postupku.

Aspirator je uređaj koji uz pomoć vakuuma može efikasno i  brzo odstraniti različit sadržaj iz dišnog puta pacijenta. Povraćani sadržaj ili npr. krv može kod pacijenta, posebice onoga koji nije pri svijesti, u vrlo kratkom roku ugroziti život. Aspiratori koji se primjenjuju u hitnoj pomoći moraju moći izdržati sve uvjete terenskog rada te osigurati jaku i dugotrajnu aspiraciju prilikom rada na baterije.

Laerdal LCSU4 je pouzdan i prijenosan kompaktni aspirator. Odličan je za hitne situacije na terenu, tijekom transporta, ali i u bolnici. Ovaj aspirator ne samo da premašuje međunarodne standarde, već je jedan od najlakši aspiratora dostupnih na tržištu. Svojom malom veličinom i oblikom jednostavno pristaje na reanimacijska kolica u bolnici ili vozila hitne medicinske pomoći.

Robna marka

Laerdal

Više informacija

http://stivtrade.hr/lsu-aspiratori/

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart