Pretraživanje

Bočni imobilizator glave “SpeedBlocks”

Laerdal bočni imobilizator glave SpeedBlocks dodatak je dasci za imobilizaciju koji služi da se onemoguće bočni pokreti glave. Proglašen kao nabolje dizajnirani medicinski proizvod 2002 godine.

NAPOMENA: prodaje se bez postolja

Na skladištu

91,00  (685,64 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:98 30 92

KARAKTERISTIKA

Bočni imobilizator glave “SpeedBlocks” karakterističan je po svojoj pomičnosti u svim smjerovima što dopušta fiksaciju glave u različitim položajima. Ovo je posebice korisno pri sumnji na ozljedu vratne kralježnice pacijenta kod kojeg postoji otpor i/ili bol pri pokušaju postavljanja glave u neutralan položaj. Proizveden je od plastične mase.

POTPUNA IMOBILIZACIJA U SAMO 4 KORAKA

Imobilizirajte glavu pacijenta u 4 jednostavna koraka. Postavite glavu na podlogu, namjestite blokove, pričvrstite ih na mjesto i pričvrstite glavu i bradu; vaš je pacijent imobiliziran za nekoliko minuta. Pouzdan mehanizam za zaključavanje s ručkom za brzo oslobađanje omogućava pružateljima da sigurno zaključaju pacijente na njihovo mjesto, bez obzira na oblik glave ili položaj.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart