Pretraživanje

Pedijatrijski vakuum madrac za transport i imobilizaciju

Vakuum madrac za transport i imobilizaciju za djecu je univerzalni višekratno uporabljiv sistem koji omogućuje brzu fiksaciju i siguran prijevoz ozlijeđenog djeteta.

Na skladištu

610,52  (4.599,96 kn) + PDV

Vakuum madrac za transport i imobilizaciju za djecu je univerzalni višekratno uporabljiv sistem koji omogućuje brzu fiksaciju i siguran prijevoz ozlijeđenog djeteta, a koristi se ne samo za standardne službe hitne pomoći već i za zračne, planinske ili druge službe za pružanje hitne pomoći. Glavni elementi su podesivi sustav učvršćivanja u pet točaka, uklonjiva vakuumska ili trakasta obloga i sustav učvršćenja okvira medicinskih nosila.

Cijeli je sustav dizajniran kao jedinstveni klizni zdjelični zglob koji omogućuje optimalnu fiksaciju pacijenta u skladu s njegovom veličinom tijela (maksimalna težina 22 kg i maksimalna visina 130 cm).

Korištenjem vakuumske obloge pacijent može biti izravno fiksiran na mjestu i prevezen u fiksnom položaju do mjesta liječenja. Podloga od lamele koristi se samo za prijevoz i nije dio standardne opreme.

Ručke smještene sa strane olakšavaju transport. Pričvršćivanje na transportnom nosilu učvršćeno je pomoću četiri bočne trake s plastičnim kopčama. Pored toga, kroz ušicu na dnu sustava mogu se osigurati sigurnosni pojasevi za razvlačenje. Cijeli sustav uključuje kvalitetne komponente, posebno remenje i kopče, koji osiguravaju siguran transport. Proizvod je upisan u registar dizajna.

Tehnički parametri:

  • dimenzije: 110 x 57 cm
  • težina: 4,2 kg

 

Težina 4,2 kg
Dimenzije 110 × 57 cm

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart