Pretraživanje

Videolaringoskop UESCOPE

UESCOPE je videolaringoskop koji omogućava i olakšava potencijalne i teške intubacije te poboljšava prikaz larinksa u usporedbi s direktnom laringoskopijom bolesnika sa sumnjom na otežanu intubaciju te kod simuliranih teških pristupa dišnome putu. Za početnike i iskusne anesteziologe podjednako video laringoskop je jednostavan za korištenje, a vještine koje su potrebne za rad s njim su lako savladive.

Na skladištu

1.941,07  (14.624,99 kn) + PDV

Poništi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:N/A

UESCOPE je video Laringoskop koji omogućava i olakšava potencijalne i teške intubacije te poboljšava prikaz larinksa u usporedbi s direktnom laringoskopijom bolesnika sa sumnjom na otežanu intubaciju te kod simuliranih teških pristupa dišnome putu. Za početnike i iskusne anesteziologe podjednako video laringoskop je jednostavan za korištenje, a vještine koje su potrebne za rad s njim su lako savladive.

Osobitost videolaringoskopa je da se može koristiti u različitim kliničkim situacijama s obzirom na to da su osmišljeni tako da nude alternativnu tehniku i kod anesteziranih kao i budnih bolesnika. Za korištenje unutar i izvan operacijske dvorane

Uz mogućnost snimanja videozapisa, dostupni modeli nude i opciju višekratnih kao i jednokratnih špatula u pet veličina.

Specifične indikacije za korištenje video laringoskopa u svakodnevnoj kliničkoj praksi su:

  • Intubacija u pre-hospitalnim uvjetima i hitnim odijelima; intubacija u jedinici intenzivnog liječenja
  • Intubacija bolesnika s imobiliziranom vratnom kralježnicom
  • Budna intubacija u pretilih bolesnika


Također je koristan i kao edukativni alat, te omogućava:

  • Prikaz i tehničko savladavanja pristupa dišnome putu
  • Edukacija u zbrinjavanju otežanoga dišnog puta je nužna radi poboljšanja sigurnosti bolesnika u hitnim stanjima kod kojih je neophodna uspostava dišnoga puta.

 

Vrsta/Tip

Monitor

Model

Monitor + Špatula vel. 0, Monitor + Špatula vel. 1, Monitor + Špatula vel. 2, Monitor + Špatula vel. 3, Monitor + Špatula vel. 4

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart