Pretraživanje

Pokrivač za opekline u kanisteru

Univerzalni pokrivač veličine cijelog tijela, dovoljno dugačak za adekvatno prekrivanje cijelog pacijenta. Upotrebljava se za gašenje vatre na unesrečenom i prekrivanje odjeće koja se dimi ili tinja. Idealan za prekrivanje trupa, nogu ili ozljeda na cijeloj površini leđa. Dugotrajan, lagan za nošenje i identifikaciju. Kanister štiti pokrivač od raznih vanjskih oštećenja.

Nema na zalihi

99,54  (749,98 kn) 285,35  (2.149,97 kn) + PDV

Poništi

BRZA, JEDNOSTAVNA I NAJUČINKOVITIJA
PRVA POMOĆ

Water-Jel proizvodi za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju prvu pomoć kod pacijenata sa opeklinama.

Upotrebom Water-Jel proizvoda dolazi do hlađenja opeklina tako da se toplina odvodi s površine kože u gel. Temperatura opečenog dijela tijela se vrlo brzo snižava što dovodi do brzog smanjenja boli i oštećenja kože. U sloju gela dolazi do protoka topline koja se brzo širi duž cijele njegove površine. Kroz površinu gela, toplina se oslobađa u okolinu. Puferski učinak sloja gela dovodi do brze eliminacije topline iz opečenog dijela tijela bez smanjenja temperature okolnog tkiva. Iz tog razloga rizik od nastanka hipotermije je uvelike smanjen.

Water-Jel proizvodi trenutno se koriste u cijelome svijetu u više od 75 zemalja. Proizvodi se konstantno testiraju, ispituju i dosljedno premašuju očekivanja. Water-Jel stalno nastoji proširiti paletu proizvoda i usluga te osigurati da ostane i dalje prvi izbor profesionalaca.

Veličina

183 x 152 cm, 244 x 183 cm, 91 x 76 cm

Rok trajanja

5 godina od datuma proizvodnje

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart