Pretraživanje

Kompresa za lice – 30×40 cm

Water-Jel jedinstvena kompresa za lice. Posebno dizajnirana da odgovara licu odrasle osobe ili djeteta. Dovoljno je velika za zaštitu cijelog lica, ušiju, vrata i drugih dijelova glave. Sadrži proreze za nos, usta, oči i očne kapke. Kompresa je natopljena gelom, sterilna i zapakirana u foliju.

Na skladištu

34,51  (260,02 kn) + PDV

BRZA, JEDNOSTAVNA I NAJUČINKOVITIJA
PRVA POMOĆ

Water-Jel proizvodi za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju prvu pomoć kod pacijenata sa opeklinama.

Upotrebom Water-Jel proizvoda dolazi do hlađenja opeklina tako da se toplina odvodi s površine kože u gel. Temperatura opečenog dijela tijela se vrlo brzo snižava što dovodi do brzog smanjenja boli i oštećenja kože. U sloju gela dolazi do protoka topline koja se brzo širi duž cijele njegove površine. Kroz površinu gela, toplina se oslobađa u okolinu. Puferski učinak sloja gela dovodi do brze eliminacije topline iz opečenog dijela tijela bez smanjenja temperature okolnog tkiva. Iz tog razloga rizik od nastanka hipotermije je uvelike smanjen.

Water-Jel proizvodi trenutno se koriste u cijelome svijetu u više od 75 zemalja. Proizvodi se konstantno testiraju, ispituju i dosljedno premašuju očekivanja. Water-Jel stalno nastoji proširiti paletu proizvoda i usluga te osigurati da ostane i dalje prvi izbor profesionalaca.

KOMPRESE ZA OPEKLINE
WATER-JEL

Water-Jel komprese za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju hitnu medicinsku pomoć kod pacijenata sa opeklinama. Komprese zaustavljaju gorenje i hlade kožu, oslobađaju pacijenta boli i štite od kontaminacije. Napravljene su od znanstveno oblikovanog gela koji hladi i jastučića. Komprese se ne lijepe na opečenu ranu. Namočene su u gel na bazi vode koji je topljiv u vodi, bakteriostatski i biorazgradiv te sterilizirane kako bi se spriječila kontaminacija pri pružanju medicinske pomoći.

Water-Jel komprese su jednostavne za upotrebu i nije potrebna dodatna edukacija za njihovu primjenu pri pružanju medicinske pomoći na opeklinama bilo kojeg tipa.

Dimenzije 20 × 55 cm
Rok trajanja

5 godina od datuma proizvodnje

Ukupna opečena površina tijela

Odrasli 7%, Djeca 16%

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart