Pretraživanje

Uspravan balon za oživljavanje za novorođenčad

Uspravan balon za oživljavanje za novorođenčad do 10kg, sa silikonskom maskom 0 i 1. Jednostavan je za pohranjivanje i sastavljanje.

  • delivery Besplatna dostava

Na skladištu

159,27  (1.200,02 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:8560533

NOVI PRISTUP
VENTILACIJI

Osiguravanje odgovarajuće ventilacije u onim kritičnim trenucima reanimacije novorođenčeta može biti izazovno. Laerdal uspravni balon za novorođenčad ima novi inovativni dizajn za koji je dokazano da pomaže isporučiti adekvatnije ventilacije.

Uspravan balon za oživljavanje je također jednostavan za pohranjivanje i sastavljanje, što ga čini idealnim izborom za pružatelje zdravstvenih usluga.

NOVI
INOVATIVNI DIZAJN

Laerdal uspravan balon za oživljavanje nudi novi pristup ventilaciji. Ergonomski uspravan dizajn olakšava zdravstvenim radnicima da hermetički zapečate nos i usta istovremeno pružajući ventilaciju. Maske imaju čvrstu gornju površinu koja lako i čvrsto prianja, a oblikuje se prema profilu pacijenta.

JEDNOSTAVAN ZA
SASTAVLJANJE I POHRANU

Uspravan balon za oživljavanje je također jednostavan za pohranjivanje i sastavljanje, što ga čini idealnim izborom za pružatelje zdravstvenih usluga. Sastoji se od samo 6 dijelova, što ga čini vrlo jednostavnim za sastavljanje, demontažu i čišćenje. Zauzima minimalnu količinu prostora i lako ga je pohraniti.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart