Novi vizualni identitet

Dragi prijatelji,

Početkom 2021. godine najavili smo promjenu naziva naše tvrtke iz Stiv Trade d.o.o. u Stiv Med d.o.o.
Tvrtka Stiv Trade osnovana je 1992 godine kao mala obiteljska tvrtka. Od tada smo zabilježili značajan rast prometa i broja djelatnika, ali nikad nismo zaboravili naše korjene.

Nova generacija obitelji Vukelić sada vodi tvrtku, uvijek naglašavajući važnost obitelji te prisnog i prijateljskog pristupa prema klijentima, koje smatramo članovima naše proširene obitelj. Promjenom imena odlučili smo zamijeniti zastarjeli sufix Trade, koji je bio popularan u 90-tim godinama prošlog stoljeća. Pošto tvrtka djeluje u području medicine, novi sufix Med činio se kao logičan, više specifičan izbor, koji pri izgovoru zvuči slično kao stari naziv tvrtke. Također, naša tvrtka je nedavno promijenila lokaciju ureda te uvela promjene u paleti proizvoda, pa i na simbolični način rebranding označava početak sljedeće faze tvrtke.

Novi vizualni identitet izradio je dizajner Aljoša Lijić, zadržavši psa bernardinca kao naš prepoznatljiv znak. Bernardinac, taj nježni div koji spašava živote, je i nakon 30 godina neizostavan dio našeg identiteta i predstavlja našu strast za unaprijeđenjem kvalitete zdravstvene skrbi u Hrvatskoj kroz prodaju kvalitetne i napredne medicinske opreme te edukacije naših medicinara. Vi brinete o pacijentima, a mi o vama!

Paralelno s izradom novog vizualnog identiteta, izradili smo i novu web stranicu sa online trgovinom koju možete pogledati na www.stivmed.hr

Nadamo se da ćemo biti u mogućnosti i dalje surađivati s našim dragim klijentima, slijedećih 30, pa i više godina.
Ostanite nam zdravi,

Vaš Stiv Med tim