Pretraživanje

Transakcijski račun

Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom na bankovni račun poduzeća STIV MED po ponudi/predračunu, koju ćete primiti na svoju e-mail adresu nakon obrade vašeg upita.

Nakon primitka uplate, narudžba se dalje obrađuje. Kako bi ubrzali proces obrade i dostave, nakon što izvršite uplatu na email nam možete poslati potvrdu o uplati.

Izdavanje računa

Sve fizičke osobe račun će zaprimiti u fizičkom obliku nakon dostave, odnosno preuzimanja paketa. U bilo kojem trenutku je moguće zatražiti i digitalnu verziju računa koju šaljemo na vašu email adresu u PDF formatu.

Pravne osobe koje nisu u sustavu eRačuna, odnosno koje trenutno ne koriste eRačun, račun će zaprimiti u fizičkom obliku nakon dostave, odnosno preuzimanja paketa. U bilo kojem trenutku je moguće zatražiti i digitalnu verziju računa koju šaljemo na vašu email adresu u PDF formatu.

Pravne osobe koje su u sustavu eRačuna, račun će zaprimiti preko sustava eRačun nakon dostave, odnosno preuzimanja paketa. Robu će u ovom slučaju pratiti otpremnica koju je potrebno potpisati i vratiti STIV MED-u putem emaila, faxa ili Vibera.

eRačun

STIV MED je korisnik usluge eRačun, što znači da račune možemo poslati i primiti u digitalnom obliku, odnosno preko sustava eRačun.

Naš pružatelj usluge eRačuna je Moj-eRačun odnosno Elektronički računi d.o.o., a email adresa za primanje eRačuna je roberto@stivmed.hr

Često postavljana pitanja

Plaćanje gotovinom ili karticama nije moguće. STIV MED je veleprodajna trgovina te je plaćanje moguće izvršiti isključivo uplatom na bankovni račun poduzeća STIV MED po ponudi/predračunu, koju ćete primiti na svoju e-mail adresu nakon obrade vašeg upita.

Naručene artikle možete osobno preuzeti u našem skladišu na adresi Majstorska 11, 10000 Zagreb, nakon zaprimanja e-pošte ili poziva da je narudžba spremna za preuzimanje. Osobno preuzimanje je besplatno.

Radno vrijeme skladišta je od 08:00 – 15:00h, od ponedeljka do petka.

Back to Top
Product has been added to your cart