Pretraživanje

Aspirator “LSU” prijenosni sa bocom 1 lit. za višekratnu uporabu, na baterije i struju

Laerdal aspirator “LSU” je prenosivi električni medicinski uređaj za aspiraciju. Pomoću njega vrši se usisavanje sekreta iz dišnog puta pacijenta, uz prekide, da se omogući ventilacija.

  • delivery Besplatna dostava

Na skladištu

1.526,31  (11.499,98 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:78 00 00

Aspirator je uređaj koji uz pomoć vakuuma može efikasno i  brzo odstraniti različit sadržaj iz dišnog puta pacijenta. Povraćani sadržaj ili npr. krv može kod pacijenta, posebice onoga koji nije pri svijesti, u vrlo kratkom roku ugroziti život. Aspiratori koji se primjenjuju u hitnoj pomoći moraju moći izdržati sve uvjete terenskog rada te osigurati jaku i dugotrajnu aspiraciju prilikom rada na baterije.

KARAKTERISTIKE

  • Otporan na prskanje tekućinom, izdržljiv i čvrst.
  • Jednostavan pristup cijevima.
  • Ima bateriju koja se može jednostavno zamijeniti bez upotrebe bilo kakvog alata.
  • Mogućnost brzog punjenja baterije u roku od 3 sata do 80% kapaciteta.
  • Aspirator može raditi na bateriju ili se direktno priključuje na glavni vod napajanja izmjeničnom ili istosmjernom strujom adapter nije potreban.
  • Pomoću okomitog zelenog indikatora može se tijekom rada pratiti jačina vakuuma, a drugi okomiti zeleni indikator pokazuje pribiližni preostali kapacitet baterije

Za orofaringealnu aspiraciju bira se uglavnom veća jačina vakuuma, a za trahealnu aspiraciju te kod primjena na djeci i maloj djeci bira se obično manja jačina vakuuma.

Težina 4 kg
Robna marka

Laerdal

Protok

max 25 lit/min – min 12 lit/min

Trajanje baterije

max 3h – min 45min

Vakum

max 80-500mmHg, regulacija vakuma na aparatu

Ostalo

Mogućnost postavljanja na zid ili u kola hitne pomoći

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart