Pretraživanje

Čekić za razbijanje prozora i rezač sigurnosnih pojaseva – resqhammer™

Inovativni i svestrani čekić za hitne slučajeve,  lako razbija bočne prozore automobila, a oštrica oštra poput žileta brzo reže zaglavljene sigurnosne pojaseve. Jednostavan za ugradnju u vaš automobil na različita mjesta.

Dostupno uz narudžbu

13,00  (97,95 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:510.1400.51.09

Što je resqhammer ™
Ovaj inovativni i svestrani čekić za hitne slučajeve ima elegantan, moderan dizajn s jedinstvenim oblikom i štitnikom za zglob.

Glava čekića od nehrđajućeg čelika lako razbija bočne prozore automobila, a oštrica oštra poput žileta brzo reže zaglavljene sigurnosne pojaseve. Jednostavan za ugradnju u vaš automobil pomoću nosača za ugradnju, može se pričvrstiti na različita mjesta u vašem vozilu kako bi se osiguralo da će biti nadohvat ruke “Kada se broje sekunde…”.

Genijalno, svestrani resqhammer™ čak vam omogućuje da ubacite svoj resqme® alat za maksimalnu zaštitu tijekom hitnih situacija.

Glavne značajke
Razbija bočne prozore automobila • Reže zaglavljene sigurnosne pojaseve • Ergonomski dizajn za čvrsto držanje • Dodatna sigurnost sa zaštitom za zglobove

Tehničke specifikacije
DIMENZIJE:
16,50 D x 7,60 Š x 1,90 D cm

TEŽINA:
95 gr

MATERIJALI:
Polipropilenska plastika | Ne hrđajući Čelik

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart