Pretraživanje

Digitalni tlakomjer za nadlakticu BM 54

Tlakomjer za nadlakticu Beurer BM 54 – Jednostavno i potpuno automatizirano mjerenje krvnog tlaka i pulsa na nadlaktici. Klinički ispitan. Prosjek svih mjerenja, memorija za jutarnja i večernja mjerenja u 7 dana, WHO klasifikacija, upozorenje za aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, manžeta 22 do 44 cm.

Dostupno uz narudžbu

55,10  (415,15 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Tlakomjer za nadlakticu Beurer BM 54 – Jednostavno i potpuno automatizirano mjerenje krvnog tlaka i pulsa na nadlaktici. Klinički ispitan. Prosjek svih mjerenja, memorija za jutarnja i večernja mjerenja u 7 dana, WHO klasifikacija, upozorenje za aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, manžeta 22 do 44 cm. Garancija 5 god.

Pomoću tlakomjera za nadlakticu vaše mjerne vrijednosti mogu se prenijeti na vaš pametni telefon putem Bluetooth®. Pomoću “beurer HealthManager aplikacije” vaše su vrijednosti odmah pri ruci – savršena informacija kada posjetite liječnika.

 

Otkrivanje aritmije

Funkcija upozorenja na moguće poremećaje srčanog ritma.

Pokazatelj rizika

Klasifikacija mjerenja obojenom skalom.

Zaslon

Jednostavan za čitanje, bijeli osvijetljeni XL zaslon

Težina 0,349 kg
Dimenzije 13,9 × 9,4 × 4,8 cm
Garancija

5 godina

Medicinski uređaj

Da

Broj memorijskih prostora

2 x 60

velicina-manzete-u-cm

22 – 44

otkrivanje-aritmije

Da

veliki-lako-citljiv-zaslon

Da

Automatsko isključivanje

Da

poruka-o-pogresnoj-upotrebi

Da

datum-i-vrijeme

Da

Baterije

Da

indikator-slabe-baterije

Da

healthmanager-app

Da

mjerne-vrijednosti

Da

torbica-za-odlaganje

Da

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart