Pretraživanje

STAT Borbeni povez za zaustavljanje krvarenja

Na skladištu

30,79  (231,99 kn) + PDV

STAT je jedan od najjednostavnijih medicinskih poveza za korištenje, bilo za profesionalno osoblje ili civile. Dizajn STAT poveza je jednostavan – povez stavite oko ozlijeđenog ekstremiteta, provucite kraj i povucite prema gore kako biste ga zategli. Mehanizam za samozaključavanje automatski će se zaključati kada prestanete povlačiti, te je kao takav jedan od najbržih dostupnih poveza s vremenom primjene od 2 sekunde.

Dodatne značajke STAT poveza uključuju precizno zatezanje u koracima od 2 mm, vidljive upute za uporabu otisnute izravno na povezu, polugu koja se može skinuti za medicinsko osoblje, petlju za prste koja vam daje dodatno prianjanje kada postavljate podvezu i držač za držanje viška remena poveza.

Odbrojavanje vremena započinje aktivacijom – pritiskom na tipku ugrađenog mjerača vremena. Nisu potrebne baterije.

STAT povez se također može kombinirati s 2 ili više podveza za korištenje kod pomaka kuka ili kompresije trupa.

Svaki povez je umotan u celofan okruglog kompaktnog dizajna tako da ga možete ponijeti sa sobom kamo god idete.

Boja

Narančasta

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart