Pretraživanje

Torbica za prijenos bioloških uzoraka ISOLAB’S

Torbica ISOLAB’S dizajnirana je za prijenos bioloških uzoraka. Izotermalni odjeljak srednje veličine s oblogom od izolacijskog materijala pomaže u održavanju odgovarajuće temperature za transport bioloških uzoraka ili bilo kojeg drugog sadržaja koji se mora držati na određenoj temperaturi.

Na skladištu

19,91  (150,01 kn) + PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kataloški broj:EB04.009

Torbica ISOLAB’S dizajnirana je za prijenos bioloških uzoraka. Omogućuje prijenos do 9 posuda za uzorke standardne veličine. Izotermalni odjeljak srednje veličine s oblogom od izolacijskog materijala pomaže u održavanju odgovarajuće temperature za transport bioloških uzoraka ili bilo kojeg drugog sadržaja koji se mora držati na određenoj temperaturi.

Ima unutarnji džep u koji korisnik može staviti izvor hlađenja po svom izboru, poput našeg hladnog gela za višekratnu upotrebu EB09.007 (ne dolazi s torbicom) kako bi se osigurali odgovarajuću temperaturu.

Karakteristike

  • Vanjska ručka za udobno nošenje torbe.
  • Dvostruki zatvarač.
  • Unutarnji razdjelnici koji omogućuju korisniku prilagodbu unutarnjeg izgleda.
  • Kapacitet do 9 posuda za uzorke standardne veličine.
  • Kompaktna i praktična veličina koja se može nositi u većoj torbi ili hladnjaku.

Napomena: Torba se prodaje prazna.

Težina 1 kg
Dimenzije 26 × 20,5 × 9,5 cm
materijal

420D Poliester

Boja

Plava

max-tezina-nosivosti

5 kg

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Stiv Med d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i karakteristikama proizvoda, te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@stivmed.hr.

Back to Top
Product has been added to your cart